perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kolmannet treffit Third date

Keskiviikkona lähdimme liikenteeseen aamupalan jälkeen. Ensin kävimme pikkukävelyllä Lunterenissa, jossa majoituimme. Kun pikkukierros kylässä oli tehty, lähdimme tuliaiskaupoille vähän isompaan kaupunkiin, Zwolleen. Zwolleen Prilla pääsi mukaan kävelemään ja suhtautui kaikkeen iloisen uteliaasti.

Zwollen tuliaiskierroksen jälkeen jatkoimme matkaa West Dorpiin Dorienin, kennel Drovers Road, luo tapaamaan koiria ja treenailemaan. Laura ja Erik olivat myös mukana ja koirat Kaya ja Katie pääsivät treenaamaan agia ja ankkojen paimentamista.

Prilla pääsi tositoimiin agissa ja lammaspaimenessa. Eva ohjasi Prillaa agissa ja minä pääsin säätämään lammashakaan. Dorien ohjasi minua paimenessa. Hänen ohjeensa oli pyytää koiraa ottamaan lisää etäisyyttä, kun se tulee liian lähelle lampaita, peruuttamaan ja antaa koiran itse valita kiertosunta. Kun koira valitsee suunnan, liikkua itse lammaslauman toiselle puolelle. Ja uudestaan kauemmas, kun on liian lähellä, kun menee kauemmas paine pois, peruuta ja antaa koiran valita suunta. Kuulostaa helpolta, mutta se ei todelakaan sitä ollut. Paimennuksen jälkeen Dorien kommentoi, että koirassa olisi kyllä ainesta... Kiva kuulla!

Kaya teki agia ja ankkojen paimennusta. Kaya ei ollut ihan parhaimmillaan, sillä Prillan tuoksut veivät vähän mukanaan. Hienoa työskentelyä näimme silti. Agissa oli vauhtia ja fokusta, paimenessa rauhallista työkentelyä. Ankat eivät ole kuulemma Kayan mieleen eikä Laurakaan pidä ankkojen kanssa työskentelystä. Omiin silmiini näytti hienolta.

Päivän päätteeksi Prilla ja Kaya pääsivät yhdessä lenkkeilemään romanttisesti auringon laskiessa. Ja niin he saivat toisensa vielä kertaalleen ennen kotimatkan alkamista.

Kiitos upeista kuvista Laura!



Thank you for the beautiful photos Laura!

On wednesday we took of just after breakfast. First a short walk in Lunteren were we stayed with Prilla and after that souvenir shopping at Zwolle. Prilla came with us and was happily walking around Zwolle city.

After Zwolle it was time to head to West Dorp to Dorien´s, kennel Drovers Road, to meet the dogs and to train some. Laura and Erik were also with and got to do agility and herding with Katie and Kaya.

Prilla got to do some agility with Eva and herding with me. Dorien was trying to help me while herding and Prilla showed nice potential. Good to hear!

Kaya got to do some agility and herding ducks. Kaya was a bit distracted by the pretty (and lovely smelling) black bitch, so maybe we didm´t see the best of him. Still he was working very well. In agility nice speed and focus, herding ducks nice and calm. Laura told me, that ducks aren´t their favourite. But to me it looked nice.

At the end of the day Prilla and Kaya had their third date. It was romantic, sunset and all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti