keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

2.7.2014 6 viikkoa ja 4 päivää 6 weeks and 4 days

Tänään minulle iskeytyi tajuntaan se tosiasia, että meidän pikkupentumme alkavat olla jo pikkuhiljaa aika isoja. Reilu viikko, niin ne ovat jo valmiina maailmalle! Huimaa! Pennut kasvavat, ruoka maistuu ja vauhti lisääntyy päivä päivältä. Aktiivisuus lisääntyy ja uniajat tuntuvat koko ajan lyhenevän.

Pennut rauhoittuvat upeasti autoon sekä treeneissä mukana olevaan aitaukseen. Kun vapaus koittaa, siitä nautitaan täysin rinnoin ympäriinsä riehuen. Tämän päivän riemun aiheita pennuille on pennuille ollut tyhjä viilipurkki, jota sai vähän repiä luvan kanssa. Eilen pennut levittivät (ehkä vähän luvatta) tyhjiä pulloja sisältäneen muovipussin ja levittivät sisällön pitkin pihaa. Kerrassaan mahtavaa! Pulloriemua pieni paketti You Tube videolla TÄÄLLÄ.

Pennut viettivät työpäiväni ajan taas kotona. Huomenna ne pääsevätkin taas mukaani. Kotona ruokin pennut pikaisesti (millä vauhdilla katoaa raakaruoka kiposta!!!) ja pakkasin pennut autoon. Kävimme pentujen kanssa tänään raunioradalla ja agitreeneissä. Ranioilla lähes kaikki pennut pääsivät aitauksesta myös kanssani yksinään tutkailemaan rauniorataa. Mahtipentuja! Niin reippaasti kulkivaty kaikki mukana! Jujusta kuoriutui tänään pieni hurjimus, se kuulemma oli itauksen pahin riiviö ;). Ja lahkeissakin typy roikkui oikein tahokkaasti. Treenien loputtua rapsuttelijoita riitti.

Agissa pennut olivat jo mukana kuin vanhat tekijät. Aitauksessa puuhattiin, nukuttiin ja taas puuhattiin. Päästin pennut kaksistaan jaloittelemaan toisen ryhmän treenien aikaan. Haukahdukset ja vieraat koirat eivät haitanneet, siellä ne riehuivat keskenään minkä ehtivät.

Kotona akkuja tyhjennettiin vielä reilun tunnin ulkoilulla. Josko nyt ensi yönä nukuttaisi? Epäilen.

English version coming up. Maybe.

1 kommentti: