lauantai 14. kesäkuuta 2014

14.6.2014 4 viikkoa! 4 weeks!

Pentuset täyttivät tänään jo 4 viikkoa, uskomatonta! Enää 4 viikkoa niin ne ovat luovutusikäisiä, hurjan nopeasti aika menee.

Tänään on ollut pentujen aktiivipäivä. Kylässä on käynyt viisi aikuista ja viisi lasta, kolme eri porukkaa. Ulkoiltu on useita kertoja, sekä sivu- että etupihalla. Pennut pääsivät autokyydillä tutustumaan ihan uuteen paikkaan Ryttylään, jossa sielläkin ne tapasivat sekä aikuisia että lapsia.

Meininki pentujen hereillä ollessa on jo ajoittain hurjaa. Juoksuvauhti on niin kovaa, että välillä kaadutaan lennossa. Leikkiminen on välillä niin hurjaa, että välillä pitää murista. Ja lelut niin hurjan isoja, moninkertaisesti pentujen kokoisia.

Ruoka maistuu hienosti. Kupin kopistelu ja pentupentupentu kutsu saavat aikaan hurjan vipinän. Ja aikuisten ruokailua seurataan pentuaitauksesta vikisten.

Yksi video tuli taas kuvattua pentusten ulkoilusta, se löytyy TÄÄLTÄ.







Puppies already 4 weeks! 4 weeks more and they start moving to their new homes, time flies!

Today has been an active day for the pups. They have had many visitors: five adults and five kids. They have been out many times, on our front and side yard. Unfortunately the weather has been a bit cold for them, so the outings have been quite short. In the evening we traveled by car to Ryttylä about 30 minutes away from us  and the puppies had a chance to visit a new place. Again with new adults and new kids.

Videos of puppies outside HERE.

Jarru

Just

Jäbä

Joku

Jippi

Jemma

Juju

Jekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti