maanantai 2. kesäkuuta 2014

2.6.2014 2 viikkoa ja 2 päivää 2 weeks and 2 days

Pentujen Suuri Seikkailu jatkuu ja pennuille kuuluu oikein hyvää. Kaikki kasvavat ja kehittyvät huimaa tahtia, söpöistä marsulaisista on kehittynyt ylisöpöjä, säihkysilmäisiä pentulaisia. Kaikilla pennuilla ovat silmät auenneet. Kaikki ovat myös avartaneet elinpiirinsä pentulaatikosta pentuaitaukseen ja Evan kertoman mukaan karkailua pois aitauksesta avaraan maailmaankin on alkanut näkyä.

Huomenna minun on pakko uhrautua ja lähteä Evalle pentuja moikkaamaan. Ja ihan vain täydellisemmän blogipäivityksen nimissä :-D. Ja ehkä vähän alkaa olla pentuvieroitusoireitakin.

The Big Adventure of the puppies continues. The pups are doing great. All of the puppies are growing and deleloping fast. They have developed from cute little quinea pigs into super-cute puppies. All pups have their eyes open. All have climbed out of the puppy box and some are even trying to escape from the puppy den.

Tomorrow I just have to visit the pups at Eva's. Just to write a better blog for you guys :-D. And maybe I'm a bit in need of puppy-love myself.

Jippi

Jarru

Juju

Just

Juju

Jemma

2 kommenttia: